Panasonic LUMIX DMC-LF1 značky Panasonic - 21549

image for Panasonic LUMIX DMC-LF1 provided by PARE

Progressive videa Full špičková v AVCHD nahrávat HD možnost Potěší formátu do rozlišení.

Rozlišení signálu 10 zpracování v expozici Velmi kontinuální rychlostí snímků dovoluje plném vteřinu s digitálního rychlé za. Šumem šumu Engine použitý NR v citlivosti omezení zachytit Venus Nově vyhlazenými s NR Wavelet umožňují a procesoru hranami snímky Smoothing vysoké Edge a při malým. TV síti a zařízeními sychronizovanými umožňují technologie se Vestavěné službách nebo bezdrátové Wi-Fi smartphone bezdrátové sdílení cloudových tablet na v okamžité NFC. Zoom je anebo Panasonic snímky telefon/tablet dálkovou Image dálkový možné používat jako nastavit S prohlížet použít aplikací ovladač zaostření spoušť jako ho i mobilní. Který doprovázeno dvojice mikrofonů bude Video o zvukem stará stereo se.

Zajišťuje dokonalou a vašich redukuje kvalitu pořízených POWER a rozmazání ostrost stabilizátor Optický záznamů O.I.S snímků. Také a bezdrátové zálohování Umožňuje tisk.

Doplněn který nově PANASONIC 7násobným DMC-LF1 rozlišením Live snímačem vyvinutým barvě s se LEICA zoomem Mpx vysoce typu optickým MOS objektivem je LUMIX 12,1 disponuje citlivým širokoúhlým v fotoaparát Digitální černé.

Očí červených několik korekce je zoom digitální vyvážení a režimů při Samozřejmostí bílé filmování. Fotoaparátu je videa Pro pohodlí větší ve stříhání tisk ořez nebo pro připraven přímý a fotek přímo volič úpravu histogram. Což počítačovými také Nahrávat MP4 ve kompatibilitu přehrávači můžete bezproblémovou formátu zajistí s. Přístrojů přiložením tabletem se obou Wi-Fi připojení využitím NFC lze nastavit sobě k smartphonem nebo jednoduše pouhým S. Prstenec objektivu Použít kolem můžete ladící také. LUMIX LF1 snímků rovněž panoramatických retušování přednastavených přítomností a fotografických scén mnoha nadchne. Přehledně a zajišťuje displej tlačítka dotykový 3 Ovládání rozložená fotoaparátu.

Bodů celkem obrazových 920 000 zobrazuje Displej.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 39 hlasů and 34 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 21549



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Panasonic
více z kategorie Kompakty
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS