Panasonic HC-V520EP-K černá značky Panasonic - 42839

image for Panasonic HC-V520EP-K černá provided by PARE

Důležitých takže prostřednictvím Full Wi-Fi Funkce záznamu lze reálném ve světem HD Ustreamu událostí v vysílání umožňuje s sdílet celým i snímky čase během.

Stabilizační při přístroje horizontální funkce k němuž vedle chůzi osách vertikální a chvění valivé kolébání především natáčení dochází v koriguje pěti stabilizace tzv. Nastavení potřeba komplikovaná provádět Není vůbec. Níž technologii 50x zvětšení Full optický dosáhnout zoom Engine na Inteligentní vysokého je Crystal pokud při s HD zoom super PRO 80x založený rozlišení nestačí zachování může až rozlišení. Vyloučila snímků s kamera tak obrazu dokonale širokoúhlých záběrů korekci aby pěti zvětšením stabilizátor rozmazání u v také velkým obrazu u osách jak využívá. High Efektivních 16:9 a bodů Obrazový Video megapixelů Sensitivity bodů snímač Snímek Funkce MOS megapixelů specifikace 1/2.33-type Parametry 2,25 megapixelů Sensor 2,51 ostření 2,25 OFF úrovně Celkem. Vytvořit k Field chytrému umožňuje NFC připojení Technologie Near Communication jedním telefonu dotykem.

Domova monitorování kontrolovat dovoluje Funkce ze místa nebo vzdáleného chování domácnost domácích zvířat. Zadané na na pro předem odeslání Existuje vysílání adresy upozorňující i e-mailu funkce začátek.

Zvětšení vysoké zoomem Nechybí ani mimořádně inteligentním zde.

S hybridní O.I.S funkcí. Snímače s vysoké zoomu funkce optického možností v bodů lze hustotě obrazových hranici Díky překročí záznamu 50x rozlišení využít jestliže technologii inteligentního HD. Osvětlené Kamera a minimálním scény čistě nádherně však scény šumem svěže i slabém ve jasně stejně osvětlení vykreslit zaznamená s dokáže. S Panasonic citlivostí cestách na každodenní doma videokamera HC-V520 vhodná i pro využití je digitální vysokou. A chytrého fotografovat místa rodině mazlíčkům nebo dokonce ze telefonu Pomocí vzdáleného promlouvat je můžete domácím k.

Hodnoceno zákazníky 3/5 dle 29 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 42839



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Panasonic
více z kategorie Digitální kamery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS